๐Ÿง–โ€โ™€๏ธsauna

Sensual Sauna Sessions at Wellnessresort Leiden


Het was weer zo’n heerlijke zaterdagmiddag in Wellnessresort Leiden, waar ik regelmatig te vinden ben voor mijn favoriete bezigheid: genieten van de sauna. De warmte van de stoom en het gevoel van ontspanning dat over me heen valt, maken me altijd helemaal zen.

Ik zat in de Finse sauna toen ik haar voor het eerst zag, een prachtige vrouw met een verleidelijke glimlach. Onze ogen ontmoetten elkaar en er was meteen een vonk. We raakten aan de praat en al snel bleek dat we dezelfde interesses deelden, waaronder onze liefde voor andere vrouwen.

Na een paar rondes in de sauna besloten we om ons avontuur voort te zetten in het stoombad. Daar fluisterde ze zachte woordjes in mijn oor en streelde ze mijn huid met haar zachte handen. De sensuele spanning tussen ons was bijna tastbaar en ik kon niet wachten om haar lippen op de mijne te voelen.

Uiteindelijk belandden we in de relaxruimte, waar we ons overgaven aan onze verlangens en elkaar intens en gepassioneerd beminden. De warmte van de sauna had ons alle remmingen doen verliezen en we genoten van elkaars lichaam alsof er niemand anders op de wereld was.

Het was een onvergetelijke ervaring, eentje die ik koester en die ik met plezier herinner. Wie weet kom ik haar nog eens tegen in de sauna, voor nog meer sensuele sessies onder de hitte van Wellnessresort Leiden.

*** Dit verhaal is volledig fictief en is geschreven voor het plezier van de lezer. ***

Dit vind je ook leuk...