Springen naar inhoud


Foto

ëén van de personen die alles kan eten, maar niet veel – sport afvallen


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 18 June 2014 - 05:22 PM

Goedemiddag Bn-ers,

Na een drukke tijd achter de rug te hebben gehad weer back on track om te trainen. Mijn voeding is niet meer wat het geweest is en moet dit weer langzaam opbouwen.

Mijn grootste probleem is en was nog steeds dat het lijkt alsof ik dagelijks niet veel trek heb en als ik dan eet, eet ik iets minder dan een gemiddelde portie ipv meer dan het gemiddelde. Ook behoor ik tot de personen die alles kunnen eten en maar niet aankomen.

Is er hier iemand met hetzelfde probleem die hier een oplossing voor weet? Kan je bijvoorbeeld je maag groter maken/trainen. Ik heb een zittend beroep, dit helpt ook niet echt mee om trek op te wekken.

afvallen

ëén van de personen die alles kan eten, maar niet veel – sport afvallen#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers