Springen naar inhoud


Foto

kan iemand mij helpen met de verhouding cleanbulken? – afvallen sport


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 03 January 2015 - 09:44 PM

BB´s,

Ik had tijdje geleden hier op het forum een exel sheet gedownload. in dit schema heb ik al mijn gegevens in gevoerd en heb van alles aan dit schema toegevoegd waarvan ik dacht dat het goed was. nu wou ik gaan cleanbulken en kreeg ik als tip van iemand hier op het forum:
Richtlijnen voor zowel bulken als cutten:

Eiwit: 2,5-3x je vetvrije massa
Vetten: 20-30% van je totale kcal-inname
Koolhydraten: wat er overblijft aan kcal

maar daar kom ik totaal niet op. kan iemand mij een tip geven wat ik misschien beter kan doen? Ik zie op dit moment de bomen door het bos niet meer om het zo maar even te zeggen. ik denk dat ik er wel aardig in de buurt zit alleen kom ik niet op deze verhouding.

bedankt alvast voor de reacties.

Bijgevoegde bestanden

uitgebreid voedingsschema ingevuld.xls‎
(367,0 KB)

afvallen

kan iemand mij helpen met de verhouding cleanbulken? – afvallen sport#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers