Springen naar inhoud


Foto

Hulp/advies bij mijn voedingsschema – afvallen sport


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 04 June 2014 - 01:22 PM

Hi,

Bij deze plaats ik mijn voedingsschema en zou ik graag tips/advies krijgen ter optimalisatie.Ik sport 3x per week(ma/wo/vri) en op de andere dagen sport ik niet. Ik fiets een paar kilometer en loop natuurlijk maar verder doe ik geen training of zware werkzaamheden o.i.d.

Ik moet wel even toevoegen dat ik volle yoghurt heb ingevuld terwijl het eigenlijk griekse yogurt is, maar deze kon ik niet vinden in de lijst en toen ik het zelf wou aanpassen flipte de hele sheet hem dus heb het op volle yoghurt gezet. Dit is wat ik dagelijks probeer te eten. De tweede proteïne shake neem ik alleen op dagen dat ik sport en tijdens rustdagen neem ik er maar 1. Het avondeten wisselt ook nog wel eens af maar meestal is het aardappelpuree/zilvervlieslijst of volkoren pasta met zalm/biefstuk/kip en groente.

Ik ben inmiddels weer een aantal weken/maanden bezig maar het kwijtraken van vet gaat niet zo snel/staat bijna stil. Ongeveer 1,5jaar geleden raakte ik 15kg kwijt in een korte tijd maar dat lijkt nu niet te lukken. Ik lijkt dan een paar ons kwijt te raken maar soms lijkt het er ook weer aan te komen(in 1-2 week). Ik weet dat het kan komen doordat ik te weinig inneem of kan het misschien ook komen doordat ik spieren aanmaak waardoor het schommelt? Ik word er wel sterker op gelukkig.

Alvast bedankt voor al de feedback! icon_smile.gif

voedingsschema Esther.xls

Ps. In de bijlage die ik heb meegestuurd staat activiteiten factor 1,55 maar dat moet 1,357 zijn! Toch? Ik weet niet zo goed of 3x sport onder 1,357 of 1,55 past.. Ik neem aan dat 1,55 voor de zwaardere trainingen is.

Bijgevoegde bestanden

voedingsschema Esther.xls‎
(219,5 KB)

afvallen

Hulp/advies bij mijn voedingsschema – afvallen sport#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers