Springen naar inhoud


Foto

Groenten in blender? – afvallen sport


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 01 August 2014 - 04:22 AM

Ik eet sinds vandaag wat meer groenten, maar het probleem is dat ik het moeilijk naar binnen krijg. Heb een deel opgegeten, maar zat gewoon een paar minuten op 1 hap te kauwen. Dus heb ik geprobeerd het in de blender te doen met wat water. Klinkt niet bepaald lekker, maar was het ook totaal niet. Sterker nog, ik moest een deel gewoon weer uitkotsen.

Ik eet 200g groenten per dag, ene dag 100g sperziebonen + 100g broccoli, andere dag 200g wortels. De wortels krijg ik wel naar binnen, de sperziebonen gaan ook nog wel, maar de broccoli… icon_sad.gif

Hoe zou ik het wel kunnen blenden? Anders doe ik er een dik half uur over om naar binnen te krijgen.

En hoe doen jullie het? Ik weet dat ik vast een antwoord ga krijgen van: stel je niet aan, eet gewoon op. Of wat dan ook, maar graag even serieus.

dieet

Groenten in blender? – afvallen sport#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers