Springen naar inhoud


Foto

Geschikte voedingsschema – hoe kun je afvallen


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 20 July 2014 - 03:22 PM

Beste forum-gebruikers en mede-sporters,

Ik ben 193m, ik weeg momenteel 76kg en ik ben 24jaar.
Ik heb altijd veel gesport, al vanaf mijn 16e. Ik heb altijd wel geprobeerd veel te eten maar gewoon veel moeite gehad met op gewicht komen. Nu ben ik net terug van een lange reis in Asië en ben ik weer afgevallen, mede ook omdat ik terug ben gekomen met een voedsel vergiftiging.
Nu ik weer terug ben moet ik weer het normale leven op pakken en wil ik dit goed beginnen met een goed sport en voedingsschema. Er zijn momenteel zoveel schema’s en forums met informatie waaruit moeilijk te halen is wat voor mijn geschikt is. Ik heb een zeer snelle spijsvertering en een vrij druk en onregelmatig leven. Wie kan en wil mij helpen met het opzetten van een goed voedingsschema met eventueel gebruik van weight gainers.

Met vriendelijke groet,
Joey Zwarts

dieet

Geschikte voedingsschema – hoe kun je afvallen#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers