Springen naar inhoud


Foto

Hoe ziet jouw ideale snoepje eruit?


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Marga

Marga

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1331 berichten

Geplaatst 10 June 2017 - 09:58 PM

Hee allemaal,

Ik ben erg benieuwd: wat voor snoepje zouden jullie graag in de schappen van de supermarkt zien liggen?

Voor een vak werken wij, tweedejaars studenten aan de universiteit van Wageningen, samen met het bedrijf Ruitenberg BasIQs, dat innovatieve ideeën bedenkt voor nieuwe snoepjes. We zouden graag weten van jongeren tussen de 12 en 17 jaar (jullie!) wat zij in een snoepje willen zien.

Lijkt het je leuk om wellicht jouw idee terug te zien in de supermarkt én kans te maken op een snoeppakket? Goed nieuws, dit kan in slechts een paar minuten door onze enquête in te vullen: https://wur.az1.qual....YRHOzlYiW0oSGh
Kleine waarschuwing: dit kan dus alleen als je 12 tot 17 jaar oud bent!wink.gif

Je zou ons erg helpen door het in te vullen! smile.gif

Let's block ads! (Why?)#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers