Springen naar inhoud


Foto

Help! 60 respondenten nodig!


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Marga

Marga

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1331 berichten

Geplaatst 29 March 2017 - 08:54 AM

Lieve mede studenten,

Allereerst wil ik je hartelijk danken voor het lezen van dit bericht. Mijn naam is Jennerino Bleekman en ik ben een vierdejaars commerciële economie student aan de Hogeschool Utrecht. Voor mijn afstuderen doe ik onderzoek naar hoe consumenten online tot een besluit komen om een bepaald merkproduct online aan te schaffen. Zo wil ik achterhalen welke aspecten van belang zijn om voor een bepaald product/webshop te kiezen.

Het doel van mijn onderzoek is achterhalen hoe sporters zich online bewegen als het gaat om het kopen van sportvoeding (dat kan ook als je niet sport).

Daarom wil ik je vragen deze korte enquête in te vullen. Het onderzoek zal zo’n 5 minuten van uw tijd in beslag nemen, mits je alle vragen kan invullen zal het ongeveer 3 minuten duren. Daarnaast zal betrouwbaar met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt: https://goo.gl/forms/LJF8nN0Z6kmetsxk1

Ten slotte krijg je eenmalig een kortingscode van 10% toegestuurd die je kunt gebruiken bij je aankoop voor online sportvoeding die door mij wordt toegewezen. Om de kortingscode te verkrijgen dien je de vragenlijst volledig af te ronden en uw e-mailadres in te vullen. Daarnaast maak je kans op een tegoedbon van €50 voor de webshop bol.com.

Sharing = Caring!

Met vriendelijke groet,

Jennerino Bleekman

Let's block ads! (Why?)#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers