Springen naar inhoud


Foto

Nooit dorst, wat nu?!


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Marga

Marga

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1331 berichten

Geplaatst 12 March 2017 - 11:29 PM

Hi allemaal!

Ik ben 16 jaar en heb echt al mijn hele leven lang dat ik weinig drink. Ik merk wel dat ik het laatste jaar echt extreem weinig drink, zo moet mijn moeder me er wel eens aan herrinneren om drinken te pakken. Dit komt omdat ik (bijna) nooit echt dorst heb. Ik heb van die dagen, dat ik zo een 1,5 L fles achterover giet, maar ik heb ook dagen dat ik maar 1 bekertje (van ik gok max 150 ML) melk achterover tik. Ik krijg dan ook vaak geen last van hoofdpijn als ik te weinig drink, wel heb ik vaak een droge mond waardoor ik dan toch een glas drinken pak, maar na 2 slokken limonade gooi ik de rest weg omdat ik voor mijn gevoel alweer 'vol' zit. Ik heb bijvoorbeeld laatst op 1 dag maar maximaal 500 ML drinken op, als t niet minder was. Het probleem is dan vaak, dat vriendinnen bijvoorbeeld een flesje water op school mee hebben, ik heb 2 pakjes drinken (voor elke pauze 1), want ik vind water echt vies, dan gooi ik het ook weg of neem ik het gewoon niet omdat ik het zo vies vind waardoor ik het gevoel heb dat ik alweer vol zit.
Ik weet wel dat een mens gemiddeld 2L ofzoiets per dag binnen moet krijgen, maar hier zit ik dus echt nog lang niet aan..
Heeft iemand tips hoe ik meer kan drinken? Want dit is volgensmij ook nog eens slecht voor mijn gezondheid..

Let's block ads! (Why?)#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers