Springen naar inhoud


Foto

Bulkschema check – sport afvallen


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 01 July 2014 - 02:00 PM

Hallo allemaal,

Heb even een bulkschema gemaakt, waar ik over een paar weken, na mijn vakantie, mee wil beginnen. De dextrose/whey/melk-shake neem ik enkel op trainingsdagen, direct na het trainen. Dit zal meestal in de middag zijn. De noten en pinda’s neem ik wel elke dag rond 21:00, ze staan nu bij de post-wo, maar deze zijn gewoon voor die die erbij staat.

Aangezien ik momenteel 5x per week train zal het voedingsschema er op de meeste dagen zo uit zien, op de andere dagen dient gewoon de post-wo shake weggestreept te worden en kom ik op genoeg eiwitten, vetten, en iets onder koolhydraten uit.

Nog verbeterpunten?

Alvast bedankt!

Voedingsschema.BULK.xls downloaden

Ps. Ik hoop dat het zo werkt, kon geen bestanden meer uploaden op , 2mb was al gebruikt.

afvallen

Bulkschema check – sport afvallen#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers