Springen naar inhoud


Foto

Tips tegen nagelbijten


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 30 July 2016 - 09:22 AM

Ik bijt, zo ver ik me kan herinneren, al heel mijn leven nagels.
Ik ben snel zenuwachtig, kan er niet tegen als er losse velletjes zitten, stukjes nagels los zitten… moet er altijd aanzitten.
Ik heb er al van alles tegen probeert. Zoals bijvoorbeeld, van dat spul wat je dan op je nagels moet smeren, en als je dan probeert te bijten je voor een lange tijd een vieze smaak in je mond hebt. Maar dat hielp toch niet.

Dus mijn vraag was, hebben jullie toevallig tips wat je er tegen kan doen?

Ik speel piano, dus echt lange nagels kan ik sowieso niet hebben… maar langer dan dit kan toch echt wel. Plus vind ik het er gewoon dom uitzien, als ik aan mijn nagels zit te knauwen. :lisa:

dieet

Tips tegen nagelbijten#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers