Springen naar inhoud


Foto

Spierpijn


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 29 July 2016 - 08:22 PM

Ik heb het idee dat ik bizar snel spierpijn heb, en ik vraag me af waaraan dat kan liggen.
Toen ik met een vriend die groter en zwaarder is en ongeveer even actief als ik in de bergen ging wandelen, had ik elke dag wel een beetje last van vermoeide spieren in de ochtend en hij niet. We aten elke dag praktisch hetzelfde.
Maar toen ik met mijn vriendin, met wie ik samenwoon en die dus ook hetzelfde eetpatroon heeft, maar die kleiner, lichter en minder actief is dan, ging skeeleren voor het eerst sinds jaren (voor ons allebei was het echt jaren geleden), had ik de dag erna moeilijk spierpijn en zij had nergens last van. In verhouding is zij iets dikker dan ik, die vriend iets dunner. Ik snap dus echt niet waar het aan ligt dat ik in beide gevallen meer spierpijn krijg, heeft iemand een idee?

afvallen

Spierpijn#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers