Springen naar inhoud


Foto

3 dagen dieet


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Marga

Marga

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1331 berichten

Geplaatst 08 July 2016 - 05:22 PM

hallo,wie wil er samen de uitdaging aan gaan.3 dagen dieet volgen.heb alles in huis en ga morgen beginnen.ik hoef niet veel af te vallen maar 8 a 6 kg zou fijn zijn.ik weeg 70 kg en ben altijd 62, 64 kg geweest, voor mijn 3 kids en 13 jaar huwlijk.ik ben al bezig op het voedingscentrum calorien teller dagboek bij te houden en deze week toch al 400 gram afgevallen puur door alleen op te letten wat en hoeveel je eet.dus het begin is er.toch neem ik savonds wel eens een chippie maar gewoon niet veel…ik hoop meer mede afvallers te ontmoeten.

dieet

3 dagen dieet#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers