Springen naar inhoud


Foto

Maltrodextrine een hoogwaardig koolhydraat? (Mass Gainer van Kruidvat)


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 29 June 2016 - 02:22 PM

Hallo,

Ik heb voor de grap de Mass Gainer van Kruidvat meegenomen zonder op het etiket te kijken.
Nu zie ik dat het hoofd bestandsdeel Maltrodextrine is en op de verpakking wordt gesproken over hoogwaardige koolhydraten. Mijn vraag is af dit echt zo is, ik hoor namelijk vaak dat het gewoon een soort zetmeel is wat zo’n beetje hetzelfde is als suiker.. Bij het woord ‘hoogwaardige koolhydraten’ denk ik zelf meer aan producten als volkoren, groente en fruit. Hoe zit het nu met Maltrodextrine, is dat wel goed zeker als het product er hoofdzakelijk uit bestaat? Of ben ik gewoon chocolademelk met extra eiwitten aan het drinken? (smaak is chocola)

Alvast bedankt voor jullie reacties!

dieet

Maltrodextrine een hoogwaardig koolhydraat? (Mass Gainer van Kruidvat)#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers