Springen naar inhoud


Foto

Afvallen met Zyprexa (antipsychotica)


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Marga

Marga

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1331 berichten

Geplaatst 28 June 2016 - 08:22 PM

Sinds een jaar slik ik elke dag 7.5mg zyprexa. Ik heb op 15mg gezeten en op 5mg. 15mg is teveel en 5mg is te weinig. Dit word een log van iemand die strijd tegen de heftige bijwerkingen van Zyprexa. Het veroorzaakt heel veel honger, en het vertraagd je schildklier. Nu krijg ik schildklier medicatie.

In het verleden deed ik veel aan cardio en krachtsport. Tussen mijn 17e en 24e was ik altijd slank en sterk. Nu ik 26 jaar oud ben duik ik de sportschool niet meer in. Nu loop of fiets ik elke dag een half uur, en eet ik kleine maaltijden per dag. Ik ben 2,01m lang en weeg 128kg. Mijn streefgewicht is 110kg. Ik moet dus 18kg afvallen.

Mijn maaltijden van vandaag:

Ontbijt: zes bruine bolletjes met ham, kaas, knakworsten en ei.
Lunch: een kom vol havermout, pinda’s, appelstroop en water.
Diner (ben ik nu aan het bereiden): pasta, pastasaus, ansjovis, kipschnitzel, 1 bolletje bruin met pasto, olijven met blokjes kaas

Eventueel om de trek te doen verminderen; komkommer en tomaten

Toen ik nog veel aan krachtsport deed, hield ik mij slank met verschillende diëten. Zo heb ik ervaring met low-carb, crashdiet, ketogeen dieet, het ziekenhuis dieet, paleodieet en vast nog wel meer dieets. Nu ben ik zover dat ik niet steeds wil aankomen en afvallen. Dus pas ik mijn eetpatroon zo aan dat ik voor altijd zo eet, omdat ik het kan volhouden. Geen crashdiets meer voor mij.

afvallen

Afvallen met Zyprexa (antipsychotica)#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers