Springen naar inhoud


Foto

Terug in het ouderlijk huis, eten wat de pot schaft?


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Audifan

Audifan

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 5610 berichten

Geplaatst 27 May 2016 - 02:22 PM

Hey allemaal!

Ik ben voor een lange tijd heerlijk bezig geweest en met jullie advies in de hand heb ik dan ook goede resultaten gehaald. Nu zit ik alleen met een klein probleem. Het afgelopen jaar woonde ik op mezelf, at en kookte ik zelf wat ik nodig had en had ik mijn macro’s redelijk goed in controle. Echter, sinds kort woon ik tijdelijk bij mijn ouders en ben ik dus min of meer afhankelijk van wat de pot schaft.

Nu is het niet zo dat ze ongezond eten, maar ze zijn wel een echt hollands gezin; 5 van 7 dagen eten we aardappelen met groente, een stukje vlees en vleesjus. Nu zijn de groente en aardappelen geen probleem. Het vlees is waar ik het meeste mee zit; gehaktballen van gemengd gehakt, worsten, speklapjes en ga zo maar door.

Ik probeer dit wel een beetje te sturen, ik bied bijvoorbeeld aan om zelf te koken of om boodschappen te doen, maar uiteindelijk wil ik toch niet teveel mijn eigen stempel drukken. Ik ben tenslotte toch te gast.

Dus mijn vraag nu; als recreant-bodybuilder, is het nu "erg" dat ik me gewoon focus op mijn kcal en mijn macro’s laat voor wat het is, eet wat de pot schaft en gewoon keihard blijf trainen? Of is het toch verstandiger om op mijn macro’s en kcal te blijven focussen en daarnaast keihard te trainen? (voor zover dat mogelijk is)

Ik ben recreant; ik doe dit omdat ik het leuk vind, niet voor een competitie. Ik doe het ook niet voor 8/10% vetpercentage, maar ik wil zeker niet over de 20/25% gaan.

edit: Ik ben momenteel in de bulk!

dieet

Terug in het ouderlijk huis, eten wat de pot schaft?#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers