Springen naar inhoud


Foto

Moeder verbied wiet roken


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Verzorger

Verzorger

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1566 berichten

Geplaatst 10 May 2016 - 04:22 PM

Hallo. Ik rook al een tijdje wiet en me moeder vond het altijd wel goed zolang ik het eerlijk vertelde. Dat deed ik dus ook altijd maar ik doe het rond de 4/5 keer per week. (Meestal met vrienden na het werk) alleen me moeder vind het teveel worden en wilt dat ik niet meer door de week rook en alleen in het weekend. Ik ben het hier zelf niet mee eens omdat ik de volgende dag nog gewoon helemaal helder ben en goed functioneer. Ik vind het gewoon relaxed om als ik klaar ben met werk te ontspannen met vrienden. Ik doe het niet thuis dus me moeder heeft er zelf geen last van. Alleen ik weet dus niet precies hoe ik dat niet uitleggen aan me moeder.

Kort samengevat: ik wil graag me moeder overtuigen dat ik ermee om kan gaan en de volgende dag gewoon op tijd op me werk ben.

dieet

Moeder verbied wiet roken#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse

  Onderwerp Forum Begonnen door Statestieken Laatste berichteninfo


0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers