Springen naar inhoud


Foto

Enquete het ideale dieet


 • Log in om te antwoorden
No replies to this topic

#1 Marga

Marga

  Advanced Member

 • Members
 • PipPipPip
 • 1331 berichten

Geplaatst 15 February 2016 - 10:22 AM

Beste lezers!

Voor het succesvol afronden van mijn studie: Hotel en- Eventmanagement doe ik een behoefte-onderzoek voor een nieuw cateringconcept met betrekking tot verschillende diëten.

U zou mij heel erg helpen door deel te nemen aan de onderstaande enquête. Het invullen van de enquête zal rond de 6 minuten duren. Wanneer u een vraag liever niet wilt beantwoorden, kunt u deze vraag gemakkelijk overslaan. Daarnaast zijn er geen goede of foute antwoorden. Het gaat hierbij om uw voorkeuren.

De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan dit onderzoek. Alle antwoorden en uitkomsten blijven anoniem.

https://qtrial2016q1...…oc0xP5BNIRmMrX

Alvast bedankt voor de tijd en moeite.

(p.s. Ik sta open voor feedback en zal dit dan ook zoveel mogelijk in mijn enquête en scriptie opnemen)

afvallen

Enquete het ideale dieet#3   Ilse

Ilse

  Hulp Addict

 • Moderators
 • 1437 berichten
  • Tijd online: 21u 14m 21s
 • Verdient met met:Internet

Geplaatst op Vandaag, 13:27

Wellicht een beetje offtopic maar wellicht dat je hier wat aan hebt..

Mijn dieet geschiedenis is eigenlijk dezelfde als van bijna ieder ander. Ik heb in de afgelopen 10 jaar al van alles gevolgd. Soms met goede resultaten maar vaak daarna dan komt het probleem.

Weer terug naar gewoon “gezond” eten is het moeilijkste. Toen ik vorig jaar de 80 kilo was gepasseerd moest het roer om. Ook toen begon ik weer vol goede moed aan een dieet in combinatie met veel sporten. Maar steeds vaker kreeg ik hevige buikpijn en diarree. Na een maand of 5 aan onderzoeken blijkt dat ik PDS heb. Op aanraden van mijn arts ben ik mij toen gaan verdiepen in mijn voeding. Via diverse sites ben ik terecht gekomen bij de afslankreceptenbijbel.

Na een week had ik geen buikpijn en diarree meer. Het plan heeft mij veel verlichting gegeven. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben van de pijn en ongemakken af, maar ook ben ik al 11 kg afgevallen. Dit zelfs zonder nu veel te sporten. Ook voel ik mij veel lekkerder in mijn vel en mijn huid voelt veel beter aan.”Voelt zich heerlijk in haar vel!:D


Vergelijkbare berichten Collapse0 user(s) are reading this topic

0 leden, 0 bezoekers, 0 anonieme gebruikers